Kontakt

Odvetniška družba FERFOLJA, LJUBIČ O.P., D.O.O.

Slomškova ulica 17
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 300 40 80

E-naslov: [email protected]

Želite kratko brezplačno informacijo o vaši zadevi?

Opišite jo spodaj in v primeru, da vam lahko pomagamo, vam bomo posredovali brezplačen odgovor.

BREZPLAČNA INFORMACIJA

    V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, bo Odvetniška družba FERFOLJA, LJUBIČ O.P., D.O.O., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Odvetniška družba FERFOLJA, LJUBIČ O.P., D.O.O., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: [email protected] z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Odvetniška družba FERFOLJA, LJUBIČ o.p., d.o.o. prenehala pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

    Odvetniška družba FERFOLJA, LJUBIČ O.P., D.O.O. LogoONAS

    Odvetništva ne jemljemo zgolj kot običajen poklic, za katerega je dovolj biti strokoven, natančen in ažuren. Odvetništvo je za nas poslanstvo, za opravljanje katerega osnovnim kompetencam dodajamo še dobro mero osebnega poguma, neodvisnosti in častnosti ter tako skušamo prispevati svoj delež k bolj pravni in pravičnejši družbi.